Catering

GÖR NI CATERING?

Ibland får vi frågan om vi kan fixa maten till fester, bröllop eller olika evenemang. Oftast säger vi nej till det. Om vi hinner och någon betalar riktigt bra eller om något känns extra roligt att göra så säger vi ja. Men våga fråga! Står stjärnorna i retrograd och livet leker så kanske vi inte kan låta bli helt enkelt. 

VAD GÖR NI FÖR MAT?

Vi har några standardbufféer som vi gärna lagar när det rör sig om fler än 30 portioner. Bufféerna anpassas efter säsong och efter era önskemål. Men man kan lita på att det blir många burkar med konstiga grejer som man aldrig tidigare smakat på. Men vi älskar en rolig utmaning. Ger du oss fria händer kan vad som helst hända. Vi har gjort allt från 4-rätters lyxmeny till enkel fika. Vi kommer gärna ut och lagar mat på plats utomhus, eller deltar i evenemang som en "food court". Sånt älskar vi. 

VAD KOSTAR DET?

Tala om för oss hur mycket budget du har och vad du vill ska ingå. Vi sätter en meny till dig efter de förutsättningarna. Normalt kan man räkna med enklare mat för ca 100 kr, buffé för 200-300 kr eller lyxigare tallrikar med mathantverk för 300-600 kr per person.