Catering

FÖR OSS ÄR INTE GLASET HALVFULLT ELLER HALVTOMT

Medan pessimisten och optimisten dividerar om det så passar vi på att smaka på innehållet istället. Vi blandar ut det med något gott och bjuder på det lilla som finns kvar. Vi är opportunister.

Det som driver oss är förändringsprocesser och idealism. Så länge vi brinner så lever vi. Så länge vi lever ska vi brinna. Men vad är det för förändring vi pratar om då?

Vi vill hjälpa människor att göra klokare val i sin vardag. Vi matas av klimatkriser och grönare livsstil och vi förväntas bara veta hur vi ska gå tillväga. Alla verkar baka surdegsbröd och mixa gröna smoothies nuförtiden. Men alla älskar inte att laga mat. Det gör vi. Vi älskar det på ett sånt där nördigt passionerat vis där folk bara skakar på huvudet åt oss. Vi kan gå ut tidiga morgnar för att samla små daggdroppar från daggkåpans stora blad. I daggdropparna finns nämligen mjölksyrabakterier som man kan använda för att göra daggsyrat smör. Vi slår bakut av lycka när vår lokala biodlare slungar honung, för inget är godare än nyslungad honung. Och nyttigt. Ingen utmaning är för svår för oss när det kommer till äkta mat från grunden.